Lindberg

 LINDBERG 

Monturen van Lindberg zijn klassiek, elegant, verantwoord en uniek.

Lindberg. Een hoogwaardig Scandinavisch brillenmerk met awardwinnende designs. Dit Deense optiekbedrijf waarborgt de hoogste kwaliteit door het hele productieproces in eigen hand én eigen land te houden, van de eerste ontwerpschetsen tot de uiteindelijke productie. De monturen van Lindberg onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de monturen uniek, tijdloos en elegant. Waardoor de monturen klasse uitstralen op een ingetogen manier. Door het gebruik van hoogwaardige en waardevolle materialen zoals hoorn, titanium, goud en diamant – alles op verantwoorde wijze gewonnen – zijn de brillen ongekend luxe. En door de bijzondere combinatie van grondstoffen zijn de monturen modern en tegelijkertijd trendy.

AIR TITANIUM

Een licht, flexibel, sterk en comfortabel montuur. Gemaakt van superlicht titanium. Het design heeft een tijdloze elegantie en is een echte Lindberg klassieker. Deze lichtgewicht monturen wegen vanaf slechts 3 gram.

SPIRIT TITANIUM

Deze Lindberg monturen zonder rand zijn verkrijgbaar met veren van drie verschillende materialen titaniumdraad, titaniumplaat of acetaat. Spirit is een montuur met een breed aanbod aan designs, vormen, kleuren en maten.

ACETANIUM

De Acetanium-designs van Lindberg laat de unieke moderne combinatie van titanium en acetaat zien. Het Acetanium-design is opvallend retro-elegant, maar dankzij het lichte gewicht, de flexibiliteit en de verstelbaarheid lopen deze monturen voorop wat betreft designgevoel en puur comfort.

N.O.W. TITANIUM

Dit minimalistische design is gemaakt van dun composiet en bevat ultralichte titanium veren. De N.O.W. monturen zijn superlicht en het composiet is voorzien van een transparant kleur.

BUFFALO TITANIUM

De buffalo titanium collectie is handgemaakt van meerdere lagen natuurhoorn en heeft een modern uiterlijk. Het montuur is met de hand gevormd om de kleurpatronen in het materiaal volledig tot uiting te laten komen. Daarom is geen enkel montuur hetzelfde. De veren, scharnieren en neusbrugstukjes zijn allemaal gemaakt van ultralicht titanium.

ONLINE AGENDA BIJ BRIL AMSTERDAM | PLAN HIER JE AFSPRAAK